FÖR BESÖKARE

Varför ska du besöka Optikmässan 2022?

Optikmässan är Nordens största samlingsplats för leverantörer inom optikbranschen. På plats på mässan kommer du som besökare b.la. kunna träffa hela branschen, lyssna till intressanta talare med mera. Nedan finner du allt som mässan har att erbjuda!

MODERNA LOKALER

Optikmässan kommer i februari 2022 att arrangeras i Scandinavian XPO’s nybyggda, topmoderna lokaler. Mässanläggningen ligger ett stenkast från Arlanda Airport och 20 minuter från Stockholms City.

Mässanläggningen erbjuder även helt nya konferenslokaler samt restaurang, bar och hotell i samma byggnad.

SEMINARIER OCH TALARE

Seminarieprogramet under mässans genomförande kommer bestå av både inspirerande men även matnyttiga ämnen. För att garantera hög kvalité är talarna de främsta inom sina områden. 

Seminarieprogramet presenteras under hösten.

AKTIVITETER

På plats på mässan kommer det finnas möjlighet att testa på Europas mest växande sport – Padel. Detta tillsammans med de ledande sportinriktade glasögonen och linserna på marknaden. 

HYBRIDMÄSSA

Optikmässan 2022 kommer att vara ett hybridevent. Med det menas att du som besökare kommer få tillgång till en integrerad plattform där du både kommer kunna se föreläsningar som går live på mässan samt kommunicera med utställarna via plattformen.

OPTIKFESTEN

Mässans första dag avslutas med den stora Optikfesten. En sprakande festkväll med god mat och dryck, prisutdelningar och underhållning i form av artister och DJ’s.
Biljetter till Optikfesten släpps under hösten 2021. 

Vilka ställer ut?

Snart presenteras utställarna på Optikmässan. Signa upp på vårt nyhetsbrev och bli först att få se vilka företag som kommer närvara på mässan.

Besök Nordens största mässa för Optikbranschen!

Fyll i nedan för att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Scandinavian XPO
Cederströms Slinga 80, 195 61 Arlandastad

Gabriel Börjesson, mässansvarig
+ 46 708 80 80 57
gabriel@at-event.se

Va roligt! Kontakta oss eller klicka HÄR för att fylla i formuläret.

Logotyp färg PNG