VARFÖR SKA DU BESÖKA OPTIKMÄSSAN?

Som besökare tar du del av vad hela optikbranschen har att erbjuda vid ett och samma tillfälle!

Vi flyttar mässan till toppmoderna lokaler och efter en tung och lång period av pandemi vill vi bjuda in till ett arrangemang i glädjens, gemenskapen och utvecklingens tecken! Fokus faller på den senaste tekniken, trendigaste och mest funktionella bågarna och forskning, utveckling och nyheter inom det kliniska utbudet. Digitalisering med retail i centrum och det senaste inom butikslösningar, e- handelsplattformar, omni-lösningar och tjänster.

Förena nytta med nöje och passa på att ha kul genom att utmana dina kollegor i padeltennis. Fira att vi äntligen ses igen med årets sprakande branschfest, vi utlovar stora artister på scen och ett härligt vimmel av glada branschvänner i flott klubbmiljö.

MODERNA LOKALER

Optikmässan kommer att arrangeras i Scandinavian XPO’s nybyggda, topmoderna lokaler.  

SEMINARIER OCH TALARE

Seminarieprogramet under mässans genomförande kommer bestå av både inspirerande men även matnyttiga ämnen. För att garantera hög kvalité är talarna de främsta inom sina områden. 

VI SES PÅ OPTIKMÄSSAN 2022!

På plats på mässan kommer det finnas möjlighet att testa på Europas mest växande sport – Padel. Detta tillsammans med de ledande sportinriktade glasögonen och linserna på marknaden. 

Mässans första dag avslutas med den stora Optikfesten. En sprakande festkväll med god mat och dryck, prisutdelningar och underhållning i form av artister och DJ’s.

ANMÄL DIG TILL VÅRt NYHETSBREV

Signa upp nedan till vårt nyhetsbrev.

BESÖK NORDENS STÖRSTA MÄSSA FÖR OPTIKBRANSCHEN!

Fyll i nedan för att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Scandinavian XPO
Cederströms Slinga 11, 195 61 Arlandastad, Sverige

Martin Claeson, Mässansvarig
+46 702 82 20 48
martin@at-event.se

Kul! Kontkta oss eller klicka här för att fylla i formuläret. 

Logo i färg PNG