FÖR UTSTÄLLARE

VARFÖR STÄLLA UT PÅ OPTIKMÄSSAN?

Optikmässan är Nordens största mötesplats för optikbranschen.

Mässan erbjuder er som utställare en stor mötesplats för att visa upp och sälja in era produkter och tjänster. Under två fullspäckade dagar kommer ni träffa besökare rätt för målgruppen, andra leverantörer, branschorganisationer och yrkeshögskolor.

Under Optikmässan kommer även branschens mest framträdande talare att föreläsa på seminariescenen, allt för att du som utställare skall få ut maximalt av mässan.

HALLKARTA

Här ser du våra utställare. Denna karta uppdateras allt eftersom det tillkommer utställare.

Nyheter för Optikmässan 2022

Ni som utställare kommer även kunna ta del av flertalet nyheter inför mässan 2022. 

NYA LOKALER

Nästa upplaga av Optikmässan kommer att arrangeras i Scandinavian XPO's nya, topmoderna mäss- och konferenslokaler. Utöver detta erbjuder XPO er som utställare alla bekvämligheter tänkbara.

MÄSSHOTEL

I anslutning till mässanläggningen finns även Quality Hotel Arlanda XPO. Entrén till mässan och entrén till hotellet ligger vägg i vägg vilket innebär att boende på hotellet inte behöver sätta sin fot utanför i februarikylan.

FÖRTÄRING

Under mässan kommer arrangören erbjuda kostnadsfri, lättare förtäring i cafét i samband med seminarierna. Detta ger besökarna möjligheten att stanna längre på mässan. Är ni sugna på något mer gediget finns det även en restaurang i anslutning till mässan.

AKTIVITETER

Vi på At Event Sweden brinner för ett Sverige i rörelse och vikten av att alla ska ha möjligheten att kunna motionera. Optikbranschen har en stor roll i att skapa förutsättningar för motion, både när det kommer till hjälpmedel så som glasögon och linser, men även i forskningen.

På mässan kommer vi kunna illustrera ny teknik för optik i rörelse med hjälp av Padelbanor på plats, sedan är det även en rolig aktivitet för både besökare och utställare.

HYBRIDEVENT

Mässans tillgänglighet är en viktig aspekt. At Event Sweden har tillsammans med SOLF och InvitePeople tagit fram en hybridlösning för utställare att interagera med de besökare som inte kan närvara på plats.

OPTIKFESTEN

Nu när vi äntligen får träffas igen, kommer vi lägga stort fokus på en riktigt sprakande fest på fredagskvällen. Grymma artister, dans, mat & dryck. Detta vill ni inte missa!

BESÖK NORDENS STÖRSTA MÄSSA FÖR OPTIKBRANSCHEN!

Fyll i nedan för att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Nacka Strand Augustendalstorget 6 131 52 Nacka Strand

Martin Claeson, Mässansvarig
+46 702 82 20 48
martin@at-event.se

Kul! Kontkta oss eller klicka här för att fylla i formuläret.