loading   Laddar sida...

Tack för årets Optikmässa!

I helgen, den 25-26 augusti, hölls årets största optikhändelse i Sverige, Optikmässan! Med 80 utställare från 10 länder fylldes hallen på Kistamässan med leverantörer och optiker från hela landet. Nytt för i år var att mässan arrangeras under två (istället för tre) dagar och första dagen avslutades direkt efter stängning med ett gemensamt branschmingel för alla som är på plats. Skön musik, glada deltagare och härlig stämning fyllde mässhallen med skratt och härlig stämning. Under dag ett hölls också den specialanpassade modevisningen med fyra av vinnarna från Swedish Fashion Talents 2017 som där och då också visade vilka glasögon just de hade valt för att komplettera deras outfit.

 

Hoppas vi ses igen 2018!
 

 
Varför Optikmässan?
"Optikmässan ger en unik möjlighet att träffa de flesta av våra kunder och samarbetspartners vid ett och samma tillfälle på ett professionellt och kostnadseffektivt sätt. Det är också det bästa tillfället att profilera våra varumärken, presentera nya produkter och marknadsaktiviteter för kommande säsong."

Mats Solman, Ordförande, SOLF


 
 

Trender med TrendStefan!
Under Optikmässans andra dag kunde besökarna äta frukost och samtidigt lyssna till Stefan Nilsson, även känd som TrendStefan, när han berättade om det nya svarta från städer som Miami, New York, Seoul, Paris m.m.  
SNABBFAKTA
Öppettider:
24-25 augusti 2018

Plats:
Kistamässan, Stockholm
 


BESÖKARREGISTRERING
ANMÄL DIG SOM UTSTÄLLARE HÄR!
 
Arrangörer:
 

Partners:
 
Mediepartner:

 
Trendpartner:

 
I samarbete med: