Hej Lisa Loderus, Head of Marketing på OPO Scandinavia! Skulle vi kunna få en kort presentation om ert företag?

OPO Scandinavia designar, marknadsför och säljer glasögonbågar, tillbehör och verktyg till – och i samarbete med – optikbranschen. Vi känner oss hemma i hela Norden och vi jobbar alltid nära våra kunder. Vi är kända för vår skandinaviska design och vår service som är lite utöver det vanliga.

Vad kommer ni presentera för nyheter?

I årets monter kommer våra besökare få se en KunoQvist kollektion där vår designer valt att ta några steg tillbaka och hitta varumärkets själ, som är metallbågar av hög kvalitet i färger anpassade efter den nordiske bäraren. En klassisk, väl genomarbetad kollektion.

Vi kommer visa upp en supertrendig kollektion ungdomsbågar från WeSC i eco acetat.

Vi har med oss solglasögon från lyxiga Serengeti och en representant från dem på plats i montern. Kom gärna och prata med honom om du vill veta något om mineral-linser och RX slipning. Där är han expert.

Varför skall man besöka er monter?

Efter några år utan mässor är vi väldigt sugna på att få träffa och prata med alla våra kunder. Kom in och ta ett glas bubbel, skvallra lite och ta ett snack om hur vart världen är på väg. Självklart är du även varmt välkommen att boka säljmöten med någon av våra tre säljare och kika på vårens kollektioner. Med oss i montern i år kommer vi även ha vår marknadsavdelning.

Passa på att ta ett snack med dem om kommande trender inom sociala medier eller hur vi bästa kan hjälpa dig i ditt jobb med att få in kunder i butik!

Något annat spännande som är värt att nämna? (Jubileum, utmärkelser, annan spännande framgång etc.)

Då 2021 redan nu är en succé firar vi gärna detta med er när vi ses. Vi kan berätta om det hårda arbete som ligger bakom succén OPO och även få chans att tacka er kunder som varit med på resan!

Är du nyfiken på vårt senaste varumärke Studio Eyewear kommer det finnas i en egen monter – nära vår. Så passa på att även besöka den!

Träffa OPO Scandinavia i monter A:08 under Optikmässan 2022.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.