Hej Hanna Svensson, Trade Marketing Coordinator på HOYA Lens Sweden. Kan du ge oss en kort presentation om ert företag?

I över 80 år har HOYAs revolutionerande optiska och lösningar tänjt på de tekniska gränserna för kunder runtom i världen. Glasögondesign har utvecklats mycket under åren, men en sak har alltid varit detsamma: det engagemang för kvalitet och innovation som har gjort HOYA känt. Företaget säljer glas i 52 länder med ett nätverk av över 18 000 anställda och 45 laboratorier runt om i världen.

HOYA arbetar outtröttligt med att förstå de individuella behoven hos sina kunder. HOYA investerar stort i forskning och utveckling – från de senaste glasdesignerna och de tunnaste, mest hållbara materialen till prisbelönta antireflexbehandlingar och avancerade tekniker för synundersökning. Resultatet är ett produktsortiment som ger komplett ögonvård och är erkänt i hela världen.

Vad kommer ni presentera för nyheter?

MiYOSMART
En av våra senaste innovationer är MiYOSMART. Det är ett glasögonglas som utvecklats för att kontrollera myopi – ett snabbt växande behov på marknaden. Vi skapade det här glaset tillsammans med vår samarbetspartner inom forskningsområdet, Hong Kong Polytechnic University (PolyU), specifikt för att korrigera myopi och sakta ner dess utveckling.

Vetenskaplig forskning visar att myopi kan kontrolleras genom att man ger klar syn och ständigt myopiskt defokus. Bland deltagarna som slutförde den 2-åriga studien, där de bar MiYOSMART-glas med D.I.M.S.-teknik, saktade myopiprogressionen ner med i genomsnitt 60 %* jämfört med kontrollgruppen som bar enkelslipade glas.

* Lam CSY, Tang WC, Tse DY, Lee RPK, Chun RKM, Hasegawa K, Qi H, Hatanaka T, To CH. Defocus Incorporated Multiple Segments (D.I.M.S.) spectacle lenses slow myopia progression: a 2-year randomised clinical trial. British Journal of Ophthalmology. Published Online First: 29 May 2019. doi: 10.1136/bjophthalmol-2018-313739

Vill ni veta mer om MiYOSMART så kom gärna förbi vår monter!

Varför skall man besöka er monter?

Testa vår VISUREAL MASTER – framtidens centreringssystem. Upptäck det innovativa videocentreringssystemet som passar perfekt i din butik och dessutom noggrant och automatiskt samlar alla nödvändiga centreringsuppgifter. Snabbt och bekvämt, utan komplicerade mätinställningar.

Låt oss visa dig hur EYEGENIUS fungerar – ett komplett system för en full synundersökning med 60 olika syntestet för bl.a. refraktionering och binokulärseende.

Vi vill gärna berätta mer om HOYA Hub – vår självbetjäningsplattform där du även får tillgång till vår utbildningsportal HOYA Learning Center!

Utöver detta kommer vi att presentera mer om våra nyheter på produktfronten.

HOYA träffar ni i monter C:04 under Optikmässan.