Hej Anders Fransén, kan du ge oss en kort presentation om ert företag?

Medicolle är ett medicintekniskt företag med 40år inom Oftalmologi. Vi är leverantörsoberoende så tillvida att vi har en neutral syn fabrikat och har därför ett flertal produkter och märken, där vi tittar främst på värde för pengarna, snarare än märket. Användarvänlighet och nytta är också viktigt när vi väljer produkter.

Vad kommer ni presentera för nyheter?

Vi kommer presentera Optopol OCT med inbyggd funduskamera- helautomatisk med högsta kvalitet som är mycket enkel att sköta. Optopol Perimeter, komplett och prisvärd, integreras med OCT automatiskt. Optopols produkter är på svenska och guidar patienten på flera språk.

Vi kommer även presentera iCare konfokala fundus kameror med unik teknik med äkta färger. DRSplus är kameran som är optimal för optiker, helautomatisk, 2.5 m.m utan dilatering och klarar katarakter. Spaltlampor från Bon optics och Righton. Meddream Neutralt bildlagringssystem för alla era bilder.

Varför skall man besöka er monter?

Med lång erfarenhet och brett produktutbud av kostnadseffektiva produkter samt en neutral inställning till varumärken, kan vi erbjuda kompletta lösningar där vi även inkluderar befintliga utrustningar t.ex. i vårt bildsystem.

Något annat spännande som är värt att nämna? (Jubileum, utmärkelser, annan spännande framgång etc.)

Vi firar 40år! Vi grundades 1981 (men detta blir 2022 förvisso). Vi kommer även ha mässerbjudanden på plats.

Medicolle träffar ni i monter H:10 under Optikmässan.