loading   Laddar sida...

Välkommen till Optikmässan 2017!

I slutet av augusti öppnar vi återigen dörrarna för årets största optikhändelse i Sverige, Optikmässan! Planeringen pågår förbrilt, fler utställare är stadigt på väg in och seminarieprogrammet fylls på med några av de främsta föreläsare inom trender, service och mycket annat.  

Nytt för i år är att mässan arrangeras under två (istället för tre) dagar och första kvällen, den 25 augusti direkt efter stängning, avslutas med ett gemensamt branschmingel för alla som är på plats. Det utlovas snittar, bubbel, skön musik och massa branschkollegor!

Vi har också den glada nyheten att presentera att fyra av vinnarna från Swedish Fashion Talents 2017 kommer till mässan för en specialanpassad modevisning med hög modegrad. Det vill du inte missa!

Om du inte redan gjort det, lägg in datumen i almanackan redan nu så ses vi i augusti!
 

Varmt välkommen till Optikmässan den 25-26 augusti!
 

 
Varför Optikmässan?
"Optikmässan ger en unik möjlighet att träffa de flesta av våra kunder och samarbetspartners vid ett och samma tillfälle på ett professionellt och kostnadseffektivt sätt. Det är också det bästa tillfället att profilera våra varumärken, presentera nya produkter och marknadsaktiviteter för kommande säsong."

Mats Solman, Ordförande, SOLF


 
 

Världens bästa butiker med TrendStefan!
Missa inte Optikmässans frukostseminarium med Stefan Nilsson, även känd som TrendStefan, när han berättar han om det nya svarta från städer som Miami, New York, Seoul, Paris m.m. Begränsat antal platser! Anmäl dig idag!  
SNABBFAKTA
Öppettider:
Fre 25 aug kl. 10:00 - 17:30
Lör 26 aug kl. 09:00 - 16:00

Plats:
Kistamässan, Stockholm
 


BESÖKARREGISTRERING
ANMÄL DIG SOM UTSTÄLLARE HÄR!
 
Arrangörer:
 

Partners:
 
Mediepartner:

 
Trendpartner: