loading   Laddar sida...

Välkommen till Optikmässan 2017

Nu är planeringen igång för Optikmässan 2017, optikbranschens stora mötesplats. Lägg in datumen i almanackan nu så ses vi i augusti!

Vill du vara med som utställare kan du anmäla dig redan nu. 2017 kommer mässan att arrangeras under två fullmatade och effektiva dagar på Kistamässan i Stockholm. Ca 80 leverantörer träffade över 1000 optiker, inköpare och butikschefer på mässan 2016.

VÅRA PARTNERS KLARSYNT OCH SYNOLOGEN integrerar som tidigare sina höstmässor i Optikmässan och bjuder in alla sina leverantörer och butiker till mässan. Vi kommer att satsa vidare och utveckla trendvisningar och trendpresentationer och som tidigare erbjuda ett intressant seminarieprogram som attraherar besökare till mässan.

EN NYHET är att i år kommer ett branschmingel med festligheter hållas i utställningshallen den 25 augusti direkt efter stängning.

Varmt välkommen till Optikmässan den 25-26 augusti!
 

 
Varför Optikmässan?
"Optikmässan ger en unik möjlighet att träffa de flesta av våra kunder och samarbetspartners vid ett och samma tillfälle på ett professionellt och kostnadseffektivt sätt. Det är också det bästa tillfället att profilera våra varumärken, presentera nya produkter och marknadsaktiviteter för kommande säsong."

Mats Solman, Vice Ordförande, SOLF


 
 

Ställ ut 2017
Vi ser fram mot er anmälan till Optikmässan 2017. Ange vilken monterstorlek ni föredrar och vilka önskemål ni har så återkommer vi med förslag till er snarast. Se mer info i vår utställarinbjudan här>>. Hör gärna av er för att resonera kring era behov eller om ni har några frågor eller funderingar. Vi ser fram emot att välkomna er som utställare!


 

SNABBFAKTA
Öppettider:
Fre 25 aug kl. 10:00 - 17:30
Lör 26 aug kl. 09:00 - 16:00

Plats:
Kistamässan, Stockholm
 


ANMÄL DIG SOM UTSTÄLLARE HÄR!
 
Arrangörer:
 

Partners:
 
Mediepartner: